Elmar Hofstee

is een allround Goochelaar en een graag geziene gast bij kinderfeestjes. Hij zal de kinderen versteld doen staan van zijn trucs. Ook voor close-up Goochelen voor uw bedrijf , bruiloften en andere feesten is hij te boeken.

Entertainment Poppen

Heeft u een bedrijfs opening of wilt u flyers uitdelen op een ludieke manier ? Dan zijn onze entertainment poppen misschien wat voor u . Wij hebben de volgende poppen beschikbaar: Minnie en Mickey Mouse.

Schminken

Wat is er nu leuker voor kinderen dan geschminkt te worden. Sheila is 1 van de vele dames en heren welke bij ons de kinderen op een professionele manier weet te schminken. Leuk voor uw kinderfeestje of evenement.

SvenTertainment

is een ideale entertainer voor uw kinderfeestje thuis. In een interactieve show neemt hij de kinderen mee in een fantastische meeleefverhaal samen met zijn pop Bob de Krokodil. Verder zingt Sven live en danst met de kinderen.

Lonnie Ballonnie

Lonnie Ballonnie is een ballonnenclown welke ook te boeken is voor professioneel schminken en glitter tattoos zetten.

Springkussens

Leuke blikvanger voor uw evenement. We hebben een diversiteit aan Springkussens. Diverse maten en prijzen, de prijs zal u verbazen.

Snoeptafel

Heeft u wel eens gedacht aan een heuse snoeptafel? De snoeptafel wordt bij u thuis opgebouwd en is verkrijgbaar in elk thema.

Nikki de ballonnenclown

Succes verzekerd als u onze ballonnenclown Nikki uitnodigd.

Sinterklaas en pieten

Ons sinterklaas team is al jaren een begrip in Nederland. Zijn ook graag gezien bij verschillende grote en middelgrote bedrijven. Referenties op aanvraag.

Circusacts

Ook voor leuke circusacts bent u bij HvW Event aan het goede adres. Wat dacht u van een heuse hondenshow? Of een vuurspuwer, jongleerder of goochelshow? Alles is mogelijk.

Haarveren

Wat is er nu leuker voor de meiden om haarveren te laten zetten op een feestje. Suzanne doet dit met groot vakmanschap. Nu ook te boeken bij HvW Event.

Kinderdisco

Met onze befaamde DJ's zijn onze kinderdisco's altijd een succes. Met professionele geluidsapparatuur en discolampen wordt het altijd een fantastische en spetterend feest.

Snackmobiel

Onze snackmobiel is te boeken voor een vaste prijs voor uw evenement of feest. Erg origineel!

Benny Bollo

Benny Bollo is de Nederlands Kampioen Mascotte van 2018. Op 8 juni 2019 doet Benny weer mee met de NK Mascotte in Tilburg. Een leuke blikvanger voor elk evenement.